Chộn Rộn Chợ Hoa Tết Ở Công Viên 23/9 In Quận 1 By Bus? Chủ Buôn Hoa Xả Hàng Ngày Cuối Năm, Người Dân Tp

Directions to Chợ Hoa Tết công viên 23/9 (Quận 1) with public transportation

The following transit lines have routes that pass near Chợ Hoa Tết khu vui chơi công viên 23/9

How lớn get to Chợ Hoa Tết khu vui chơi công viên 23/9 by Bus?

Click on the Bus route to lớn see step by step directions with maps, line arrival times & updated time schedules.

Bạn đang xem: Chộn rộn chợ hoa tết ở công viên 23/9

88 Bến Thành - Chợ Long Phước VIEW
93 Bến xe buýt tp sài gòn - Đại học Nông Lâm VIEW
96 Bến Thành - Chợ Bình Điền VIEW

Directions from Chợ Hoa Tết khu vui chơi công viên 23/9 in Quận 1 lớn popular places:

Questions và Answers

What are the closest stations to Chợ Hoa Tết khu dã ngoại công viên 23/9?

The closest stations to lớn Chợ Hoa Tết khu dã ngoại công viên 23/9 are:

Nguyễn Thị Nghĩa is 267 meters away, 4 min walk. ngôi trường Ernst Thalmann is 499 meters away, 7 min walk. Trống Đồng is 518 meters away, 7 min walk. trần Hưng Đạo is 529 meters away, 8 min walk.

See Chợ Hoa Tết công viên 23/9, Quận 1, on the map

Get directions now

The Most Popular Urban Mobility phầm mềm in Ho bỏ ra Minh.
All local mobility options in one app

Public Transit to Chợ Hoa Tết công viên 23/9 in Quận 1

Wondering how lớn get to Chợ Hoa Tết công viên 23/9 in Quận 1, Vietnam? Moovit helps you find the best way khổng lồ get khổng lồ Chợ Hoa Tết khu dã ngoại công viên 23/9 with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps và live directions lớn help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, và find out how long does it take lớn get to Chợ Hoa Tết khu dã ngoại công viên 23/9 in real time.

Xem thêm: Tác Dụng Của Nước Chanh - Tác Dụng Không Ngờ Của Việc Uống Nước Chanh

Looking for the nearest stop or station to Chợ Hoa Tết khu vui chơi công viên 23/9? kiểm tra out this menu of stops closest khổng lồ your destination: Nguyễn Thị Nghĩa; ngôi trường Ernst Thalmann; Trống Đồng; è cổ Hưng Đạo; Ktx trằn Hưng Đạo.

You can get lớn Chợ Hoa Tết khu dã ngoại công viên 23/9 by Bus. These are the lines and routes that have stops nearby - Bus: 03, 102, 152, 28, 53, 93, 96

Want khổng lồ see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from & directions lớn Chợ Hoa Tết khu dã ngoại công viên 23/9 easily from the Moovit app or Website.

We make riding khổng lồ Chợ Hoa Tết khu dã ngoại công viên 23/9 easy, which is why over 930 million users, including users in Quận 1, trust Moovit as the best phầm mềm for public transit. You don’t need to tải về an individual bus ứng dụng or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, costs and ride fares lớn Chợ Hoa Tết khu dã ngoại công viên 23/9, please check the Moovit app.